AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında böcekler görmek

Kahve falında saçında böcekler görmek

Kahve falında saçında böcekler görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kazanca kavuşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında saçında böcekler gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Kahve falında saçında böcek görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçında böcek görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında saçtan böcek çıkarmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında saçında uğur böceği görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta hamam böceği görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarda böcek görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta yeşil böcek görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında saçının içinde böcek görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir