AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında böcek görmek

Kahve falında saçında böcek görmek

Kahve falında saçında böcek görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçında böcek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Kahve falında saçtan böcek ayıklamak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında saçından böcek çıktığını görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçta hamam böceği görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarında böcek görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, bahtın açılacağına işarettir.

Kahve falında saçtan böcek temizlemek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ışık saçan böcek görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında saçta uğur böceği görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, haksızlıklara uğranılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir