AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları örgülü görmek

Kahve falında saçları örgülü görmek

Kahve falında saçları örgülü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçları örgülü gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında örgü saç görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç örgü görmek çok büyük adımlar atacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın örgülü görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına yorulur.

Kahve falında saçını örgülü görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yalnız hissetmeye rivayet eder.

Kahve falında saç örgüsü yapmak iyileşeceğine, toparlanacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında örgülü saç görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını örgülü görmek hem yeni yerler göreceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç örgüsünü çözmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir