AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını örgülü görmek

Kahve falında saçını örgülü görmek

Kahve falında saçını örgülü görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında saçını örgülü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında örgü saç görmek gerginliğin biteceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun örgü saç görmek onu uyaracağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç örgü örmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Kahve falında saçları uzun ve örgülü görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçın örgülü olduğunu görmek aile işlerinin başına geçeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçın örgülü görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Kahve falında saçının örgülü olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç örgüsü açmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir