AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını örgülü görmek

Kahve falında saçlarını örgülü görmek

Kahve falında saçlarını örgülü görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kudret ve destek olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını örgülü gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında başkasının saçını örgülü görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç örgü örmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgülü saçı çözmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ve örgülü saç görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını örgülü görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet eder.

Kahve falında örgülü uzun saç görmek hayırlı bir sürece girileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında örgülü saç görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, anne baba dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun örgü saç görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir