AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın örgülü görmek

Kahve falında saçın örgülü görmek

Kahve falında saçın örgülü görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, anne baba duasının alınacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, işi ile gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında saçın örgülü gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında saç örgüsü yapmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını örgülü görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunlarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında uzun örgü saç görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı örgülü erkek görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, her anlamda şifa bulmaya işarettir.

Kahve falında saçları uzun ve örgülü görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçın örgülü olduğunu görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saç örgüsü örmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç örgü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir