AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç örgü görmek

Kahve falında saç örgü görmek

Kahve falında saç örgü görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında saç örgü gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında uzun saç örgüsü görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını örgülü görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgülü uzun saç görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve örgülü saç görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçını örgülü görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında örgülü saç görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç örgü görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları uzun ve örgülü görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir