AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın ucundan kesmek

Kahve falında saçın ucundan kesmek

Kahve falında saçın ucundan kesmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın ucundan kesmek gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Kahve falında saçlarının uçlarını kesmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında saçının ucundan kesmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Kahve falında saçı ucundan kesmek engel tanımayan biri olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının ucunu kesmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saç ucunu kesmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın ucundan kesmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işaret etmektedir.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında saç uçlarını kesmek bazı iş birlikleri yapacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir