AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç uçlarını kesmek

Kahve falında saç uçlarını kesmek

Kahve falında saç uçlarını kesmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç uçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında saçı ucundan kesmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ucunu kesmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında saçının ucunu kesmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının ucundan kesmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının uçlarını kesmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın ucundan kesmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç uçlarını kesmek hayallerde değişiklikler olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir