AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının mavi olduğunu görmek

Kahve falında saçının mavi olduğunu görmek

Kahve falında saçının mavi olduğunu görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçının mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konuları kolaylaştırmak istiyorsunuz.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi saçlı kadın görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları mavi görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, işlerini düzene sokacağına yorulur.

Kahve falında saçı mavi görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, sözünde duracağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi saç tokası görmek umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir