AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları mavi görmek

Kahve falında saçları mavi görmek

Kahve falında saçları mavi görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları mavi gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında mavi saçlı bebek görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı mavi görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında saçı mavi renge boyatmak kazançlı işlere girileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saç tokası görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını maviye boyatmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir