AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek kısmetin kapanacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek durgun giden işlerin açılacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sevgili görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek engel tanımayan biri olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir