AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı mavi görmek

Kahve falında saçı mavi görmek

Kahve falında saçı mavi görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, işlere nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında saçı mavi gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Kahve falında mavi saçlı bebek görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında saçını maviye boyatmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mavi saç tokası görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçını mavi görmek ana baba duası alınacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı mavi görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları mavi görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında saçı mavi renge boyatmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir