AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı içinde para görmek

Kahve falında ayakkabı içinde para görmek

Kahve falında ayakkabı içinde para görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı içinde para gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabının içinde para görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı içinde para görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabının içinde çamur görmek onların yaralarına merhem olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının içinde kurt görmek vaaz ve nasihate, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı içinde örümcek görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı içinde yılan görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının içinde su görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir