AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının içinde su görmek

Kahve falında ayakkabının içinde su görmek

Kahve falında ayakkabının içinde su görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, canının sağ olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının içinde su gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında su içinde ayakkabı görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde su görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde su görmek yakın çevresine fikir danışacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ayakkabı görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde akrep görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek üzüntülü günler yaşanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde böcek görmek bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde toprak görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir