AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını yapılı görmek

Kahve falında saçını yapılı görmek

Kahve falında saçını yapılı görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında saçını yapılı gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında saçını yapılı görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yapılmış saç görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yapılı saç görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında saçı yapılı görmek güzel ve önemli işler yapacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında saçın yapıldığını görmek işini kaybedeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yapılı olduğunu görmek işlerin günden güne daha da artacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç yapıldığını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, daha sonra işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir