AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapılmış saç görmek

Kahve falında yapılmış saç görmek

Kahve falında yapılmış saç görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapılmış saç gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Kahve falında saçın yapıldığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Kahve falında saç yapıldığını görmek rahat nefes alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında saçı yapılmış görmek istediği makama geleceğine, üzüntülü haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları yapılı görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapılmış saç görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını yapılı görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yapılı saç görmek kazançta zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir