AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı fönlemek

Kahve falında saçı fönlemek

Kahve falında saçı fönlemek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı fönlemek gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında saça fön çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına rivayet eder.

Kahve falında saç fön çekmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlara fön çektirmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçını fönlü görmek ticaretinin gelişeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında saçı fönlemek sıkıntılara neden olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını fönlemek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saça fön çektirdiğini görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saçlarına fön çekmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir