AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını başka renk görmek

Kahve falında saçını başka renk görmek

Kahve falında saçını başka renk görmek çok kötü günler geçireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Kahve falında saçını başka renk gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Kahve falında saçlarını başka renk görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını başka renk görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin saçının döküldüğünü görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başka birini kısa saçlı görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçlarının beyazladığını görmek yakında işlerinin aksayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin saçını uzun görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin saçının uzadığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir