AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru temizlemek

Kahve falında çamuru temizlemek

Kahve falında çamuru temizlemek işlerin kapanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında çamuru temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında evden çamur temizlemek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine inanılır.

Kahve falında ayağındaki çamuru temizlemek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıdan çamur temizlemek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yeri temizlemek sorunların yakın zaman içinde artacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabıyı temizlemek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı çamuru temizlemek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çamur temizlemek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurları temizlemek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir