AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık saç görmek

Kahve falında kıvırcık saç görmek

Kahve falında kıvırcık saç görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulur.

Kahve falında saçının kıvırcık olduğunu görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir