Kahve falında saçı dökülmüş görmek

Kahve falında saçı dökülmüş görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ömrünün uzun olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında saçı dökülmüş gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Kahve falında saçının bir bölümünün döküldüğünü görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçında bit görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kazımak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını ıslak görmek layık olduklarına sahip olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kıvırcık saçlı görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir