AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını açık görmek

Kahve falında saçını açık görmek

Kahve falında saçını açık görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında saçını açık gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında saçını açık görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı açık namaz kılmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık saçla namaz kılmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının açık olduğunu görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını açık görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı açık bayan görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir