AnaSayfa / Genel / Kahve falında sacda ekmek görmek

Kahve falında sacda ekmek görmek

Kahve falında sacda ekmek görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, darlanacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında sacda ekmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında sac ekmek yapmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında sac üzerinde ekmek pişirmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sac ekmek görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapılan sac görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek kişinin yaşamının değişeceğine, zor durumda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sac ekmeği görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek sacı görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek sac görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir