AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın ayakkabısını giymek

Kahve falında babanın ayakkabısını giymek

Kahve falında babanın ayakkabısını giymek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmete düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işarettir.

Kahve falında babanın ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında babasının ayakkabısını giymek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayakkabısını giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında babanın ayakkabısını giymek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babaya ayakkabı almak yenilenme yaşayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ayakkabısını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının ayakkabı aldığını görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayakkabısını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir