AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını yapmak

Kahve falında arkadaşının saçını yapmak

Kahve falında arkadaşının saçını yapmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını yapmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının saçını yapmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla yemek yapmak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla banyo yapmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla hırsızlık yapmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla alışveriş yapmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir