AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bakmak

Kahve falında ayakkabı bakmak

Kahve falında ayakkabı bakmak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bakmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında ayakkabılara bakmak kazancın ikiye katlanacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu ayakkabı bakmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabılara bakmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıya bakmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bakmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan bakmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kol saatine bakmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir