AnaSayfa / Genel / Kahve falında öleceğini düşünmek

Kahve falında öleceğini düşünmek

Kahve falında öleceğini düşünmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet eder.

Kahve falında öleceğini düşünmek gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini düşünmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser olduğunu düşünmek çok sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında evlilik düşünmek onu isyan noktasına getireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında evden taşınmayı düşünmek her istediğini elde edeceğine, birikmiş parasının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç boyamayı düşünmek yol yordam öğretileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşündüğün insanı görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulur.

Kahve falında ev almayı düşünmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir