AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun hediye almak

Kahve falında sabun hediye almak

Kahve falında sabun hediye almak düşmanlarla beraber oturmaya, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sabun hediye almak gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında sabun hediye etmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sabun hediye almak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hayallerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sabun yemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında banyoda sabunlu kalmak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya tabir olunur.

Kahve falında sabunlu su görmek daha sonra işlerin açılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun tozu görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arap sabunu görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak hastalıkların kalmayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir