AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete sabun düşürmek

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek başının derde gireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kazancının günden güne azalacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabun düşürmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun tuvalete düştüğünü görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğünü tuvalete düşürmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete terlik düşürmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete altın düşürmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, iş öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalete para düşürmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete eşya düşürmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir