AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatini kaybetmek

Kahve falında saatini kaybetmek

Kahve falında saatini kaybetmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında saatini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında kol saatini kaybetmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında kol saati kaybetmek çalıştığına değeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında saat kaybetmek eline para geçeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında saatini kaybetmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saati kaybetmek ister istemez başının belaya gireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saat hediye almak can sıkıcı haberler almaya, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm saatini görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır saat görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir