AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı almaktan vazgeçmek

Kahve falında ayakkabı almaktan vazgeçmek

Kahve falında ayakkabı almaktan vazgeçmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, mutluluğunun daim olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı almaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı almaktan vazgeçmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, malının artacağına delalet eder.

Kahve falında yolculuktan vazgeçmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç boyamaktan vazgeçmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmekten vazgeçmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında atlamaktan vazgeçmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmekten vazgeçmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir