AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek

Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek

Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında bir yere gitmekten vazgeçmek ekonomik durumunun düzeleceğine, muradına eremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hacca gitmekten vazgeçmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gitmekten vazgeçmek çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birini öldürmekten vazgeçmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyattan vazgeçmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evlenmekten vazgeçmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında boşanmaktan vazgeçmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir