AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculuktan vazgeçmek

Kahve falında yolculuktan vazgeçmek

Kahve falında yolculuktan vazgeçmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yolculuktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında yolculuktan vazgeçmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında yolculuk yapmaktan vazgeçmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında evlenirken vazgeçmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestirmekten vazgeçmek nitelik ve farklılık geleceğine, itibarını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında nişanlanmaktan vazgeçmek insanlara iş öğreteceğine, zorlukların kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öldürmekten vazgeçmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat olmaktan vazgeçmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir