AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek

Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek

Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında yüksekten atlamaktan vazgeçmek başarısının çoğalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında atlamaktan vazgeçmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden vazgeçmek işinden ve parasından olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmekten vazgeçmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçağa binmekten vazgeçmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir