AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kordonu görmek

Kahve falında saat kordonu görmek

Kahve falında saat kordonu görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yeni yatırımlar yapacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında saat kordonu gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Kahve falında kol saati kordonu görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat kordonu görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kordonlu saat görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kordonlu saat görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kordonlu saat görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kordonsuz saat görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saat kordonu görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında kordon bağı kesmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir