AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat bulmak

Kahve falında saat bulmak

Kahve falında saat bulmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hasret içinde kalacağına, çok iyi işler yapılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saat bulmak gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında kayıp saat bulmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın saat bulmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan kol saati bulmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden saat bulmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan saati bulmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında köstekli saat bulmak kazancı arttıracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kol saati bulmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat bulduğunu görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir