Kahve falında ruj satın almak

Kahve falında ruj satın almak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ruj satın almak gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında ruj satın almak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ruj satın almak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet eder.

Kahve falında dudağa ruj sürmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek meşakkate düşeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ruj aldığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında erkeğin ruj sürdüğünü görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hüsrana uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu ruj görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir