AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruh kovmak

Kahve falında ruh kovmak

Kahve falında ruh kovmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Kahve falında ruh kovmak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Kahve falında ruh kovmak işlerin çok iyiye gideceğine, işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında domuz kovmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kovmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında evden adam kovmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında misafiri evden kovmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna alamet eder.

Kahve falında evden birilerini kovmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi evden kovmak güzel ameller işleyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir