AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli uzun yılan görmek

Kahve falında renkli uzun yılan görmek

Kahve falında renkli uzun yılan görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalettir.

Kahve falında renkli uzun yılan gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında renkli uzun yılan görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Kahve falında uzun kahverengi yılan görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun büyük yılan görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve siyah yılan görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ve uzun yılan görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük uzun yılan görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir