AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük uzun yılan görmek

Kahve falında büyük uzun yılan görmek

Kahve falında büyük uzun yılan görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük uzun yılan gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında büyük uzun yılan görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine inanılır.

Kahve falında uzun büyük yılan görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ve uzun yılan görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yeşil yılan görmek sevgi ve hürmet göreceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz uzun yılan görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Kahve falında uzun beyaz yılan görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir