AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk terlik görmek

Kahve falında mavi renk terlik görmek

Kahve falında mavi renk terlik görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, ev sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk terlik gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk terlik görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Kahve falında mavi erkek terliği görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi terlik almak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya inanılır.

Kahve falında mavi terlik görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli terlik giymek tecrübelerini aktaracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, helal ekmek yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli terlik görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, bazı iş birlikleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renk terlik görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir