AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gözlü olmak

Kahve falında renkli gözlü olmak

Kahve falında renkli gözlü olmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında renkli gözlü olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında gözlerini renkli görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında açık renk göz görmek refah düzeyinin artacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk göz görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü kadın görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gözü renkli bebek görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında renkli gözlü olmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında renkli gözlü birini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına inanılır.

Kahve falında renkli göz kalemi görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir