AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gelinlik giymek

Kahve falında renkli gelinlik giymek

Kahve falında renkli gelinlik giymek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok başarılı olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında renkli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek içine fesat düşeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında renkli gelinlik giymek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Kahve falında krem renkli gelinlik giymek zarar verici olaylar yaşanacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında krem renk gelinlik giymek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik görmek şükrederek yaşayacağına, başarısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu renk gelinlik görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir