AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli çorap almak

Kahve falında renkli çorap almak

Kahve falında renkli çorap almak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli çorap almak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk çorap görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında farklı renk çorap giymek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renkli çorap görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli çorap almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk çorap görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli çorap görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir