AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk taşlar görmek

Kahve falında rengarenk taşlar görmek

Kahve falında rengarenk taşlar görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk taşlar gördüyseniz:

  • Bazı çelişkili veya problemli durumlar kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında rengarenk taşlar görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk taş görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk yüzük görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk menekşe görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk kumaş görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk boyalar görmek eline geçen paraları tutamayacağına, hayırlı işe delalettir.

Kahve falında rengarenk gül toplamak içinin rahat edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk fare görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir