AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk fare görmek

Kahve falında rengarenk fare görmek

Kahve falında rengarenk fare görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, akıl vereceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk fare gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında rengarenk fare görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk kelebek görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk hayvan görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk at görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk çorap giymek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında rengarenk deniz görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları rengarenk görmek hayallerinin yıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir