AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk saatler görmek

Kahve falında rengarenk saatler görmek

Kahve falında rengarenk saatler görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk saatler gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında rengarenk saatler görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk kaplumbağa görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk topuklu ayakkabı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk elbise giymek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk çanta görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk başörtüsü görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, aylık gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk top görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda rengarenk çiçek görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir