AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk gelinlik giymek

Kahve falında rengarenk gelinlik giymek

Kahve falında rengarenk gelinlik giymek işlerinin açılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hafifleyeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında rengarenk gelinlik giymek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk gelinlik görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk etek giymek belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk giymek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk elbise giymek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk çorap giymek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliği yırtık giymek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının gelinlik giydiğini görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir