AnaSayfa / Genel / Kahve falında randevuya gidememek

Kahve falında randevuya gidememek

Kahve falında randevuya gidememek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, yeni işlere girişileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında randevuya gidememek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Kahve falında randevu evine gitmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, günahlarına tövbe edeceğine işaret eder.

Kahve falında randevuya gidememek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında randevuya gitmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında randevu vermek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında randevuyu kaçırmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında randevuya geç kalmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle randevulaşmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında randevuya yetişememek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir